Zoeken naar dag treinkaart aanbieding

dag treinkaart aanbieding
Dagkaart Bus Producten OVshop.nl.
Op OVshop.nl vindt u een handig overzicht van alle verkrijgbare dagkaarten voor bussen door heel Nederland! Neem ook eens een kijkje bij onze ander producten! Resultaat 112 van de 20 resultaten wordt getoond. Sorteer op populariteit. Op gemiddelde waardering sorteren.
Openbaar vervoer in Wenen Alles over Wenen.
Er zijn trouwens naast de Viennacard ook nog diverse andere kaartjes, ben je namelijk van plan om niet zo heel veel met het openbaar vervoer te reizen dan zijn de enkeltjes ook een aanrader, deze kosten 220, per keer, en zijn ook in een soort van strippenkaart vorm te koop.
Kinderen met de trein: hoe doe je dat? KidsVrij, Railrunner en meer tips!
Hoe koop je een papieren Railrunner bij de automaat? Kies Kopen los kaartje. Kies Railrunner 4 t/m 11 jaar. Kies of je de Railrunner vandaag wilt gebruiken of een andere dag, ook kan je hier kiezen hoeveel kaartjes je wil kopen.
Acties en Arrangementen Rederij Doeksen.
Regelmatig zijn er speciale kortingsacties met aantrekkelijke kortingen op boottickets. Daarnaast biedt Rederij Doeksen in samenwerking met diverse ondernemers op Terschelling en Vlieland aantrekkelijke arrangementen: bootretour overnachting en / of een activiteit tegen een scherpe prijs. Hieronder de actuele aanbiedingen.
AH treinkaartje 2017: wanneer begint de kortingsactie?
Reis een dag met de trein voor maar 15 inclusief een gratis koffie. Gedurende twee weken worden bij Albert Heijn weer voordelige treintickets verkocht. Deze populaire actie biedt de kans om een hele dag voordelig te reizen met de trein.
Actievandedag treinkaartjes 2x enkele reis of NS Dagkaart januari.
Deze aanbieding is daarom uitermate geschikt voor een dagje shoppen, een dagje weg of voor een bezoekje naar familie en vrienden. NS Actievandedag treinkaartjes. Voor deze actie geldt geen uiterste verkoopdatum, we raden u daarom aan er snel bij te zijn want OPOP in de dit geval. De kaartjes van deze actie zijn te bestellen zo lang de voorraad strekt. Het kan dus ieder moment uitverkocht raken. Reizen met deze NS Dagkaart is mogelijk op doordeweekse dagen na 0900: uur en in het weekend de gehele dag.
Etos treinkaartje 2018 welke korting kan ik verwachten? december 2017!
Reken je de kosten van het Etos treinkaartje 2018 terug per kaartje, dan betaal je dus 995, euro per treinkaartje voor een hele dag reizen. Deze prijs is veel lager dan de standaard prijs van een treinkaartje, zeker als je je bedenkt dat je de hele dag met jouw goedkope treinkaartje mag reizen.
Regionale dagkaarten.
Vanaf eerste incheck 24 uur t/m 72 uur geldig. 1 dag, 2 dagen, etc t/m 7 dagen. Geldig bij: GVB. Prijs: van 750, 1 dag tot 3300, 7 dagen. Verkrijgbaar als reisproduct op een persoonlijke of anonieme OV-chipkaart en als wegwerpchipkaart.

Contacteer ons