Resultaten voor dag treinkaart aanbieding

dag treinkaart aanbieding
Goedkope treinkaartjes en NS aanbiedingen NS.
Een hele dag onbeperkt reizen met de trein. Samenreiskorting met een NS-abonnement. 3 personen met 40% korting mee in de daluren. Bekijk de aanbieding. Samenreiskorting met een NS-abonnement. Heen en weer op hetzelfde traject. De leukste tips voor een dagje uit naar jouw favoriete stad.
Treinkaartjes Kopen Aanbiedingen Kortingen Pepper.com.
Weliswaar geen NS dagkaart, maar een dagretour dan naar een bepaalde stad maar wel met wat extra's. Alleen leuk dus als je echt de hele dag in de trein wilt zitten of meerdere routes moet afleggen. Kan ik die nu nog kopen NEEEE dus dit is NU de beste aanbieding.
NS Seizoensretour actie December 2018 Goedkoop-treinkaartje.nl.
Aanbieding is te bestellen t/m 9 december 2018. NS Seizoensretour zijn 3 retourtickets op zaterdag of zondag Trein Weekenddagretour. Elke dagretour is te gebruiken op één zaterdag of zondag hele dag geldig binnen één van de volgende reisperiodes.: november en december 2018.
Goedkope treinkaartjes: alle treinacties op een rij v.a. 12.,
NS Dagkaart bij Actie van de Dag: 19. 02 dec 2018 001.: 19, NS Dagkaart e-ticket Reizen t/m 28 februari 2019 geldig tijdens de daluren Een dagje met de trein tijdens lees meer. Goedkope treinkaartjes 2018 2019. 01 dec 2018 1630.: Op zoek naar een goedkoop treinkaartje? Ook in december 2018 en januari 2019 zijn er natuurlijk weer treinacties. Bijvoorbeeld via lees meer. Winter Efteling met korting: trein toegang voor 41. 30 nov 2018 2315.: De NS Spoordeelwinkel heeft een mooie aanbieding voor de Efteling-fans.
Nog 1 week mogelijk om Blokker dagkaarten te kopen Goedkoop-treinkaartje.nl.
De actie is geldig van Ma t/m vrij voor 0630: uur, tussen 0900: uur t/m 1600: uur en na 1830: uur. In het weekend de hele dag. De Blokker dagkaart wordt naar u opgestuurd en ligt binnen dagen op de deurmat.
NS Dagkaart met korting: Bespaar tot meer dan 50%.
NS dagkaart met korting. Met een NS Dagkaart mag je één dag onbeperkt treinen door heel Nederland Thalys uitgezonderd. Bij Blokker, Hema, Kruidvat of AH kun je regelmatig goedkope treinkaartjes kopen voor een bedrag tussen de 12 en 18 euro.
Alle Trein Kortingsacties in December 2018 Goedkoop-treinkaartje.nl.
Kinderen van 4 t/m 11 jaar betalen voor deze aanbieding slechts 16. Met de trein naar Madurodam. Wilt u binnenkort met de trein naar Madurodam? Dan raden wij u aan om de reis van te voren goed te plannen, zodat u niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Op deze manier verzekerd u zichzelf van een geweldige dag in Madurodam en hoeft u zich geen zorgen te maken over de heen en terugreis.
Alle Goedkope Treinkaartjes December 2018: AHKruidvat, Actievandedag, HEMA.
Instappen kan op doordeweekse dagen alleen na 09.00 uur. Op een zaterdag of zondag kun je er wel de hele dag mee reizen. Alhoewel dit officieel een NS aanbieding is kun je met alle binnenlandse treinvervoerders reizen. Wil je tijdens je reis liever gebruik maken van de ICE of de Intercity Direct tussen Schiphol Airport en Rotterdam, dan heb je een toeslagkaartje nodig. In de Thalys is dit treinkaartje in zn geheel niet geldig. Etos treinkaart actie.

Contacteer ons