Op zoek naar sauna dag aanbieding?

sauna dag aanbieding
Sauna Goningen: Sauna Beauty Farm Midwolde in Groningen met Zwembad en Restaurant.
Alleen Arrangementen inclusief behandelingen kunnen uitsluitend geboekt worden via ons emailadres info@saunabeautyfarmmidwolda.nl Van maandag 17 juni t/m donderdag 8 augustus is het helaas niet mogelijk behandelingen te reserveren. Opfrissertje Scherpe aanbieding! Voor informatie kunt u bellen 06 51239587/0597 593635. Welkom bij Sauna Beautyfarm Midwolda uw Wellness Resort.
Sauna Aanbiedingen Korting Acties SaunaDeals 2019.
Naar de sauna met de beste sauna aanbiedingen en sauna korting. Geniet van een dagje wellness en de mooiste sauna en wellness locaties in Nederland en België voor de beste prijs. Op SaunaDeals vind je elke dag een nieuwe korting, actie, korting bon of aanbieding voor de sauna, wellness, thermen of beauty.
Select Wellness Group Welkom Select Wellness Group.
Met keuze uit meer dan 20 wellnesslocaties, is ook voor u een dag wellness dichtbij. U kunt uw favoriete sauna selecteren via onze landkaart. Tevens treft u hier meer informatie over de wellnesslocaties specifiek. Select Wellness Group staat voor wellnessbedrijven met een eigen identiteit.
Liefde is. Voordelig samen naar de sauna!
Kies dan niet voor een standaard doosje bonbons, parfum of bloemen maar wees origineel en geef een dag relaxen cadeau. Met de 21 actie van Spa Sport Hotel Zuiver bezoek je samen met je vriend of vriendin heel voordelig de spa van Zuiver, want de 2e persoon krijgt gratis entree! Deze aanbieding is geldig t/m 26 februari. Bekijk hier de 21 actie van Spa Sport Hotel Zuiver. Wellness Giftcard Valentijnsactie GRATIS wellnessentree cadeau. Op 14 februari is het Valentijnsdag. Het feest van de liefde! Een perfect moment om uw geliefde met een origineel cadeau als de Wellness Giftcard te verrassen! Bestel tot en met 14 februari 2017 een Wellness Giftcard van minimaal 25, en ontvang een GRATIS wellnessentree voor een romantisch dagje wellness bij Zwaluwhoeve cadeau! De Wellness Giftcard is te besteden bij de mooiste wellnessresorts van Nederland! Lees hier meer over de Wellness Giftcard. Is het bos met St. Valentijn in het wit gehuld, dan is Sauna Drôme met Romantiek vervuld!
Sauna arrangement aanbieding Sauna Beauty Oase.
Voor uw ideale wellness dag in onze sauna kiest u voor een sauna arrangement met de aanbieding die bij u past. Voor een heerlijk ontspannen dag bij Sauna Beauty Oase kunt u altijd een sauna arrangement aanbieding reserveren voor een dag die u uitkomt.
Sauna Wellness in Zuid-Holland Thermen Binnenmaas.
De temperaturen variëren van 60 tot 90 graden en na de warmte van de sauna is het zoeken naar verkoeling ook geen enkel probleem. Met diverse koude baden, een stort-emmer ruimte en een unieke tropische stortdouche waarin u zich voor even in het Amazonegebied waant, is het afkoelen een unieke belevenis. Thermen Binnenmaas is elke dag geopend van 10.00 tot 23.00 uur.
Home Wellness Vital.
Bij Sauna Vital is badkleding niet toegestaan. Bij de behandeling zit één kopje koffie of thee inbegrepen. Er is ook mogelijkheid om bij ons te lunchen. Wij hebben een NIEUW whatsapp nummer! Reserveren via de app? Stuur een appje naar 0621383133 en wij plannen de gewenste behandeling samen met u in! Een behandeling dient minimaal 24 uur van te voren te worden geannuleerd, anders kunnen wij genoodzaakt zijn hiervoor kosten in rekening te brengen. Werkzaamheden aan het dak. werkzaamheden aan het dak zijn wij aanstaande vrijdag 10 mei gesloten. Stuur een mail naar vital@wellnessvital.nl of app naar 0621383133. Lekker ontspannen op Hemelvaartsdag? Wij zijn geopend van 12.00 tot 18.00 uur! Duo behandelingen zijn ook mogelijk! Bel 0743777601 of mail naar vital@wellnessvital.nl. Profiteer de hele maand mei van deze heerlijke aanbieding!
BLUE Wellnessresort Leiden.
Wellnessresort Leiden is gevestigd op een unieke locatie: midden in het centrum van Leiden op de 11e en 12e verdieping. Hierdoor heb je vanuit vrijwel alle sauna en wellnessfaciliteiten een fabuleus uitzicht over de stad. Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een gratis dagje wellness!

Contacteer ons